Reiki Cursus: 'een kado aan jezelf'

Hoe kun je Reiki leren?

Reiki kun je leren in een korte cursus. Wanneer eenmaal het 'Reiki-kanaal' is geopend, dan stroomt de universele levensenergie spontaan door je handen. Het volgen van de cursus voelt voor veel mensen als het geven van een kado aan jezelf. De cursus wordt in kleine groepen gegeven en staat open voor iedereen. Een vooropleiding is niet nodig.

Informatie Reiki cursus

De cursus is een korte cursus van twee dagdelen die meestal in een weekend wordt gegeven. De cursus bestaat vooral uit het ervaren en het doorgeven van Reiki. In de cursus vinden vier afstemmingen plaats. Door deze afstemmingen ben je zelf in staat om Reiki door te geven. Er wordt Reiki-energie uitgewisseld door middel van handposities, je wisselt ervaringen uit met andere cursisten en leert met Reiki-energie te gaan werken bij jezelf en bij anderen. De cursussen worden gegeven in de traditie van het Usui systeem van natuurlijk genezen, zoals is doorgegeven door Phyllis Lei Furumoto en volgens de richtlijnen van de Reiki-Alliance.
Rei-kiRei-ki

Reiki II

Naast Reiki I is er ook een vervolg, de Reiki II cursus. Reiki II is een verdergaande verdieping in de Reiki. De Reiki-energie stroomt vele malen sterker. Je ontwikkelt door Reiki II een diepere spirituele groei en door het leren van de symbolen kun je op afstand werken met de Reiki II naar o.a. (levens)situaties en problemen naar jezelf en anderen.

Kosten, Tijden en Plaatsen

Een Reiki I cursus kost 160 euro, dit is inclusief koffie en thee, lunch en een certificaat dat aangeeft dat je deze cursus volgens de Usui traditie hebt gevolgd. Wanneer je meer informatie wilt over de Reiki I of Reiki II cursus, neem dan contact op met een van ons.