Namaskar

usui- reiki cursussen in groningen, drenthe en noord hollandvolgens het Usui systeem

reikimaster jolanda

Jolanda Nieuwstraten

  • De Gaffelaar 7, Barendrecht
  • (0180) 61 91 77
  • jolanda@namaskar.nl
over Jolanda

Reiki introductie en behandelingen

Reiki informatie-avond vanaf 2 personen volgens agenda of op afspraak, bijdrage €5 15 minuten stoelbehandeling Reiki kennismakingsbehandeling individueel, bijdrage €15 30 minuten bankbehandeling Behandelavond voor alle graden, serie in voor- en najaar, iedere 2 weken Terugkom-avond voor Reiki 2e graad cursisten, twee maal per jaar. Bijdrage: €10

Voor alle activiteiten geldt: graag even bellen dat je komt.

Reiki Cursussen

Iedere maand is er gelegenheid om een Reiki 1e graad cursus te volgen, bijdrage €150,-. Iedere twee maanden een Reiki 2e graad, bijdrage €500,-

Behandelavonden

Iedere maand is er een behandelavond voor 1e graad beoefening. Twee maal per jaar is er een behandelavond voor 2e graad beoefening. Bijdrage €10,-

Tijd en plaats van de cursussen

De cursussen vinden plaats op de Gaffelaar 7 te Barendrecht. Zie ook; www.jolandanieuwstraten.nl De tijden zijn afhankelijk van de verdeling van de cursus over de gewenste dagen.

Reiki 1 Cursus
Geen cursussen ingepland
Reiki 2 Cursus
Geen Cursussen ingepland

Over mij

Mijn geschiedenis met Reiki

Mijn naam is Jolanda Nieuwstraten, geboren in 1959. Al sinds jaren ben ik buitengewoon geinteresseerd in complementaire gezondheidszorg, intuitieve groei en ontwikkeling. Ik heb 16 jaar als doktersassistente bij verschillende huisartsen en specialisten gewerkt en zag de kunde en ontoereikendheid van de reguliere geneeskunde.

De eenvoud van Reiki

Mijn ideaal is samenwerking tussen reguliere en aanvullende geneeswijzen in wederzijds respect. Ik heb vertrouwen dat wij hier naartoe ontwikkelen. Ik kwam in contact met Reiki in 1993 door Ton Driessen, een door Phyllis Furumoto ingewijde Reikimaster. Het was heel bijzonder om een krachtig gevoel van thuis komen te ervaren. Ik kreeg steeds meer vertrouwen in mezelf, in mijn lichaam. Na een jaar wilde ik verder want Reiki was voor mij een dagelijks ritueel geworden en heb ik een Reiki 2e graad cursus gedaan bij Yvonne Oosterholt. Een bewustwordingsproces volgde, naar de grenzen en mogelijkheden met Reiki.

Mijn opleiding tot Reiki Master

Toen Yvonne naar Groningen verhuisde heb ik weekenden thuis georganiseerd voor haar en langzaam begreep ik dat ik allang in opleiding was voor het masterschap. Het duurde even voordat ik echt de verantwoording durfde te nemen om Reikimaster te kunnen worden echter m’n hart was allang verkocht. In juli 1997 ben ik ingewijd in Reiki in de vorm van Usui Shiki Ryoho.

Helen met universele liefde

Onszelf helen is de belangrijkste stap in het helen van al wat leeft op deze aarde. Bezig zijn met dat proces straalt positief naar anderen uit en zo werkt het als een sneeuwbal door, de universele liefde, die Reiki is. Zo ga ik vol vertrouwen verder op deze weg.