Namaskar

usui- reiki cursussen in groningen, drenthe en noord hollandvolgens het Usui systeem

Reiki master Joris van de Ven

Joris van de Ven

  • Molenweg 32, Aduard
  • (06) 82 836 046
  • joris@namaskar.nl
over Joris

Behandelingen

Wil je meer weten over Reiki, bel of mail gerust voor een kennismakingsbehandeling, ook als je twijfelt of een Reikicursus iets voor jou is. Deze kennismakingsbehandeling duurt ongeveer een half uur en kost 20 euro. Een gehele Reikibehandeling, waarbij hoofd, voor- en achterkant worden behandeld duurt ongeveer een uur en kost 35 euro. Ook geef ik reconnectionbehandelingen. Hiervoor gelden dezelfde prijzen als voor Reiki: 20 euro voor een half uur, 35 voor een heel uur.

Cursus

Een Reikicursus bestaat gewoonlijk uit twee dagdelen, meestal in het weekeinde een avond en een ochtend, maar in overleg kan het ook bijvoorbeeld op twee avonden. Wil je deelnemen aan een reikicursus, bel of mail voor het maken van een afspraak. In overleg kunnen we een cursus plannen, zodanig dat het jou en mij uitkomt. De kosten voor Reiki I bedragen 160 euro, voor Reiki II is dit 500 euro, zoals vastgesteld door de Reiki Alliance. De cursussen en behandelingen vinden plaats aan de Molenweg 32 te Aduard. Mocht je vragen hebben over de cursus, bel of mail gerust. (06) 82 836 046 mail: joris@namaskar.nl

Reiki 1 Cursus
Geen cursussen ingepland
Reiki 2 Cursus
Geen Cursussen ingepland

Over mij

Mijn kennismaking met Reiki

Mijn naam is Joris van de Ven (1973). In 1996 kwam ik in contact met Reiki toen ik een behandeling kreeg op het laboratorium waar ik stage liep. Ik had het gevoel dat er iets in me werd aangeraakt, en het liet me niet meer los. Ik wilde er meer van weten en twee dagen later reageerde ik op een advertentie voor een Reiki cursus. Sindsdien is Reiki een deel van mijn leven waar ik zo aan gewend bent, dat het me soms verbaasd dat het er niet altijd is geweest.

Groei

Kapel Kreta

Reiki is voor mij het begin geweest van veel veranderingen. Het belangrijkste is wel dat wat ik al die tijd al zocht in mezelf ligt. Ik ben meer gaan luisteren naar mijn gevoel en oorzaken van gebeurtenissen in mijzelf gaan zoeken. Na een aantal jaren besloot ik dat ik ook Reiki Master wilde worden, voor mijn eigen ontwikkeling en om zelf ook cursus te kunnen geven. In de zomer van 2006 ben ik tot Reiki Master ingewijd door Ton en Surya-Yvonne in een mooi kapelletje op Kreta (zie foto).

Eenvoud

Reiki betekent voor mij: beginnen mezelf echt te leren kennen. Ik ben meer op mezelf en mijn gevoel gaan vertrouwen, andere keuzes gaan maken. En het mooiste van Reiki vind ik dat het zo eenvoudig en direkt is. In 2010 heb ik ook de afstemmingen voor Reconnection gehad en geef ik hier sindsdien ook behandelingen mee. Zie voor meer informatie de Agendapagina.