Namaskar

usui- reiki cursussen in groningen, drenthe en noord hollandvolgens het Usui systeem

Tijd en plaats van de Reiki cursussen

De cursussen vinden plaats op de Abdijstraat 12 te Aduard. De cursus wordt meestal gegeven op een avond en een aansluitende ochtend, maar ook wel op 2 avonden of 2 ochtenden. De tijden zijn ‘s avonds van 19:00 tot 22:00 en ‘s ochtends van 10:00 tot 13:00. Deze tijden kunnen afwijken afhankelijk van het aantal mensen dat de cursus volgt. Heb je voorkeur voor een andere datum of dagdeel, dan is dat altijd bespreekbaar.

Terugkomavonden

De Reiki terugkomavonden zijn voor cursisten die een Reiki cursus hebben gevolgd. De avonden beginnen om 20.00 uur, de bijdrage is 5 euro. Voor alle activiteiten geldt: Graag even bellen dat je komt. Je kunt me bereiken via de mail: rene@namaskar.nl of telefoon: (06) 127 322 75

Reiki 1 Cursus
Geen cursussen ingepland
Reiki 2 Cursus
zaterdag 30 & zondag 31 mei 2020

Over mij

De weg naar Reiki

Mijn naam is René Banus (1970). In 1996 leerde ik Reiki kennen. Mijn toenmalige vriendin kwam op een dag thuis en vertelde dat ze Reiki had gedaan. Ze kon nu met haar handen energie doorgeven. Na een demonstratie van haar wist ik het: “Dit wil ik ook, hierop heb ik al een hele tijd gewacht.” Ik heb me direct voor de eerstvolgende cursus aangemeld.

Op zoek naar meer

Ik ben altijd op zoek geweest naar ‘meer’. Ik las bijvoorbeeld boeken over het leven na de dood en over Ufo’s. Reiki was voor mij het eerste tastbare bewijs dat er ‘meer’ was. Iets wat ik zélf kon ervaren. Tijdens de eerste cursusdag, toen het verhaal van Usui en de ontstaansgeschiedenis van Reiki werd verteld, drong het tot me door: “Hiervan wil ik méér. Het hoogste wat er is.” Dat dit betekende dat ik Reiki Master wilde worden en zelf deze cursussen zou geven, dat realiseerde ik me op dat moment nog niet.

Op weg naar mezelf

Nu ik Reiki Master ben, heb ik niet het gevoel dat ik het ‘hoogste wat er is’ heb bereikt. Ik heb juist sterker het besef gekregen dat ik nog aan het begin sta van een weg naar mezelf. Het geven van Reiki cursussen is voor mij een middel om dat te doen. Master inwijding (Groningen)

Reiki brengt me tot de essentie

Reiki is voor mij de meest zuivere manier om tot de essentie te komen, om contact te maken met jezelf. Ik geef de cursussen in de traditie van Usui systeem van natuurlijk genezen, omdat dit voor mij de meest directe vorm is.