Kirsten Dob

Reiki agenda Kirsten

Mijn eerste aanraking met Reiki

Ik ben Kirsten Dob (1980). In 2008 zocht ik rust en bezinning, daarom ben ik gaan mediteren. Daar kwam ik in aanraking met Reiki. Ik vernam energie dat door mijn armen stroomde. Het voelde warm, liefdevol. Ik werd het meest aangetrokken tot de eenvoud van Reiki. Het voelde vertrouwd en bracht me diepe rust, ook al kon ik het met mijn verstand niet beredeneren. Ik ben mijn leven letterlijk in eigen handen gaan nemen.

Een reis naar mijn essentie

In 2010 heb ik de Reiki II cursus gedaan. Ik ontdekte dat ik op veel meer healing kon geven dan ik voor mogelijk hield. Vanaf die tijd is het geven en ontvangen van Reiki elke dag in mijn leven. Het verzacht en steunt me in het leerproces van mijn leven. Het helpt in het verzachten van pijn en in het ervaren van liefde en mogen zijn. Ik kan beter loslaten en accepteren wat er is. Ik ben andere keuzes gaan maken en daardoor andere wegen ingeslagen. Nu ik terugkijk kan ik dat zien, toen voelde het als een natuurlijke volgende stap. Ik heb geweten dat ik Reiki Master zou worden, maar ik wist niet wanneer het goed voelde om de stap te zetten.

Reikimasterschap is een spiritueel leerproces

Tijdens meditatie na een yogales, voelde ik dat ik Reikimaster mocht worden. Ik wist dat ik er klaar voor was, ook al had ik allerlei redenen bedacht om het nog niet te doen (lees weerstand). Na twee dagen kon ik niet meer om mijn innerlijke stem en het verlangen heen. In oktober 2012 heb ik mijn Reiki master, Yvonne Oosterholt, gevraagd of zij mij wilde inwijden. Ik heb het proces van mijn Reiki masterschap als een intens (spiritueel) leerproces ervaren. Ik kijk ernaar uit om jou Reiki te leren en samen te delen.
Inwijding Reiki Masterschap door mijn Reikimaster Yvonne Oosterholt, 24 april 2013Inwijding Reiki Masterschap door mijn Reikimaster Yvonne Oosterholt, 24 april 2013